';

Lenkkarit hukassa? Kartta jäi kotiin? Ei hätää.

Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö minulla olla pari? Saako meillä olla pariton määrä juoksijoita joukkuessamme?

Kyseessä on parikilpailu ja myös haasteet eli challenget on suunniteltu tehtäväksi pareittain. Joukkuessasi saa olla useampi juoksija,pariton tai parillinen määrä. Jos sinulla ei ole paria, niin löydämme sinun parin ilmoittautuneiden joukosta, mukaan vaan!


Voiko esteen kiertää?

Jokaiselle esteelle / challengelle annetaan aina vaihtoehto, joka kerrotaan paikan päällä.


Olen kuullut, että jossain esteessä pitää uida. Entä jos en osaa uida?

Ei hätää, uintiesteenkin voi kiertää tiettyä ’rangaistusta’ vastaan.


Mitkä ovat hyvät varusteet?

Hyviä vinkkejä myös vaatetuksen suhteen löytyy treenivinkeistä


Mitä osallistumismaksu sisältää?

Osallistumismaksulla saat luonnollisesti osallistua kisaan, mutta saa myös muita pikku yllätyksiä. Vilauttamalla kisarannekkeita sinulle myönnetään lukuisia alennuksia Levin eri yrityksissä.


Voiko osallistumisen peruuttaa TAI siirtää toiselle henkilölle?

Maksettua varausta ei voi peruutta, ota tässä tapauksessa yhteyttä kisajärjestäjään. Voit siirtää maksetun osallistumisoikeuden toiselle henkilölle tai seuraavaan kisaan lääkärintodistusta vastaan, ota tässäkin tapauksessa yhteyttä kisajärjestään.


Miten Leville matkustaa parhaiten?

Kittilän lentokenttä on vain kivenheiton päässä Levin keskustasta (n. 15 min). Lennot uhkaavat täyttyä kisan ympäriltä, hyvällä tuurilla paikkoja voi vielä löytyä. Junalla pääset Kolariin tai Rovaniemelle, josta matkaa täytyy jatkaa autolla tai bussilla. Bussit liikennöivät Leville kesäisinkin, googlaa netistä parhaat yhteydet. Kimppakyyti on myös hyvä ratkaisu, Suomen halki matkustaa nopeammin samanhenkisessä seurassa.


Minne Levillä kannattaa majoittautua?

Yhteistyökumppanimme Hotelli Hullu Poro , Levin Alppitalot ja Levi Hotel Spa tarjoavat todella edullista majoitusta kisaan osallistuville, ota yhteyttä ja varaa paikkasi pikimmiten. Majoituksia kannattaa kysyä myös Levin Keskusvaraamosta, jos esim. mökkimajoitus kiinnostaa.


Mistä löytyy vessat sekä juoksijoille että kannustusjoukoille?

Levi Wellness Clubin lisäksi lähimmät vessat löytyvät aivan kisakylän tuntumasta, Zero Point keskuksesta Levin Eturinteeltä.


Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin Facebookissa tai sähköpostitse.