';

Ainutlaatuinen kokemus yhdessä #notmebutwe

Aikataulu

12-20.00

Kisatoimisto – Levi Wellness Club

 

19.00

Warm Up – Levi Wellness Club 

 

8-9.00

Kisatoimisto – Levi Wellness Club 

 

9.30-11.30

Lähdöt – ZeroPoint

 

Virittäydy tunnelmaan hyppäämällä mukaan vuoden 2017 kisaan!

Anna kylmien väreiden virrata läpi kehon ja hyppää mukaan vuoden 2019 kisaan!

KISA-INFO

1. ILMOITTAUTUMINEN
Kisatoimisto on avoinna:
 
Perjantaina 16.7 klo: 12–20.00 (Levi Wellness Club, Levintie 1590)
Lauantaina 17.7 klo: 8.00–9.00 (Kisakylässä)
Arctic Challengen jokaisen kisaajan tulee ilmoittautua ennen lähtöä kisatoimistoon! Jokainen kilpailija saa kisatoimistossa rannekkeen, kisanumeron ja allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen. Aina kahta henkilöä kohden tulee oma kisanumero ja kisapölli. Oli sitten joukkueessanne, kuinka monta osallistujaa tahansa.
Ota kisatoimistoon mukaasi henkilöllisyystodistus sekä jos olet alaikäinen, tarvitset vanhempien suostumuslomakkeen osallistumisestasi, joka jätetään meille arkistoitavaksi.
Kisatoimisto sijaitsee Levi Wellness Clubilla. Osoitteessa Levintie 1590, 99130 Sirkka. Tulethan sisään pääovista, suuntaa kohti kisatoimistoa ja poistu takaovesta, jotta ei tule ristikkäistä liikennettä.
Mikäli saavut jo perjantaina Leville, niin käythän ilmoittautumassa jo perjantaina kisatoimistoon ruuhkan välttämiseksi!
***
2. KISAAJAN VARUSTUS
Jokaisella kisaajalla tulee olla radalla lähtiessä oma juomareppu, juomavyö tai jokin tapa kuljettaa juotavaa radalle. Ennen radan viimeistä nousua sinulla on mahdollisuus täyttää oma vesipullo, juomareppu tms. Mikäli ilma on kuuma, varaudu jo valmiiksi tarvittavalla määrällä vettä radalle mukaan.
Kuumalla ilmalla ja raskaassa suorituksessa juominen on tärkeää ja mukaan kannattaa varuilta ottaa vaikka merisuolaa kramppeja varten ja urheilugeelejä tai energiapatukkaa, mutta näitä ei löydy sitten yhtään radalta kisan jälkeen vaan roskat laitetaan takaisin reppuun asianmukaisesti.
Jos keli on aurinkoinen, suosittelemme myös ehdottomasti päähän, vaikka lippistä. Radalla saa ylittää itsensä, mutta tyhmä ei saa olla. Jokaisen kisaajan on ymmärrettävä myös oma vastuunsa radalle lähtiessään. Vaatteiden suhteen voimme antaa yhden vihjeen ja se on se, että katso aamulla taivaalle ja pukeudu sen mukaan!
Mikäli sinulla on jokin sairaus, jota varten sinulla tulee olla lääkitys mukana (astmapiippu, insuliini yms) niin pakkaathan myös nämä mukaan vesitiiviiseen pakkaukseen ja kerrot joukkueellesi missä ne ovat.
***
3. LÄHTÖAJAT
Joukkueiden lähtöajat löydätte sähköpostistanne.
***
4. TURVALLISUUS RADALLA
Nykyään tunturissa liikkuu paljon pyöräilijöitä ja on äärimmäisen tärkeä muistaa, että kisaajana sinä varot aina pyöräilijöitä. Reitti risteää muutamassa kohdassa alamäkipyöräreitin yli ja heillä on niin kova vauhti, että he eivät pysty reagoimaan teihin kisaajiin, joten kisaajat väistävät aina pyöräilijää.
***
5. REITTIMERKIT
Tunturissa menee paljon erilaisia reittejä ja sieltä löytyy paljon erilaisia ratanauhoja. Osa on pyöräreittejä, osa ulkoilureittejä ja osa seuraavan viikon tapahtuman reittejä, joten muistakaa seurata nimenomaan ARCTIC CHALLENGEN ratanauhaa. Arctic Challenge ratanauhassa on Arctic Challengen logo.
***
6. KUNNIOITA LUONTOA
Saapuessasi Lappiin ja Leville toivomme, että jokainen kisaaja sekä kannustaja kunnioittaa puhdasta luontoamme. Pidäthän huolen, ettet roskaa luontoamme ja keräät roskat pois, mikäli niitä sattuu kohdallesi. Kunnioitamme tätä ajatusta läpi koko kilpailumme ajan!
***
7. KISAKYLÄ
Kisakylä sijaitsee eturinteen alapuolelta Zero Pointin välittömästä läheisyydestä. (Hissitie 8) Kisakylä aukeaa 17.7 klo. 9.00 ja sulkeutuu kun viimeinen joukkue on maalissa.
***
8. TAVARANSÄILYTYS
Jokaisella kisaajalla on mahdollisuus jättää tavarat säilöön oman suorituksensa ajaksi. Tavaransäilytys löytyy Levi Wellness Clubin teltasta kisakylästä. Vaikka meillä on henkilökunta valvomassa tavaroita niin emme vastaa säilöön jätetyistä tavaroista, joten jätäthän arvoesineet yms. majoitukseesi. Tavaransäilytys aukeaa lauantaina klo. 8.00 ja auki siihen saakka, kunnes viimeiset kisaajat ovat maalissa!
***
9. PÖLLI
Kun olet ilmoittautunut kisatoimistoon, voit noutaa oman kisapöllisi lauantaina 17.7 klo. 9.00 eteenpäin kisakylästä. Kisakylästä löytyy oma Pöllipiste, jossa sinun tulee esittää kisanumerosi, jota vastaan saatte pöllinne. Pöllien koko on aivan sattumanvarainen, joten jos pölli on liian iso tai liian pieni, niin sille ei voi mitään. Pölli on siitä hetkestä eteenpäin teidän virallinen kisanumeronne ja teidän tulee vaalia sitä aina lähdöstä maaliin saakka. Pölliin syntyy varmasti viha-rakkaussuhde ja halutessasi voit ottaa sen kotiin mukaan muistoksi.
Sinun on täytynyt ilmoittautua kisatoimistoon, ennen kuin haet pöllin.
***
10. PARKKEERAUS
Jos sinun ei ole aivan välttämätöntä tulla paikalle autolla, pyytäisimme sinua jättämään auton majoitukseesi, koska samanaikaisesti eturinteelle saapuu myös Rynkebyn-pyöräilijät, joten eturinteen alue on täynnä.
***
11. POREISIIN
Arctic Challengen rannekkeella pääset Levi Hotel Span kylpylään kympillä polskimaan 16-17.7.2019! Mikä sen parempi tapa aloittaa palautumista kuin poreet, sauna ja kylmäallas?
Osta lippusi ennakkoon TÄÄLTÄ ➡

https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsLeviHotelSpa/Home/GiftCards?AccCaId=123&QrType=1&PfId=89&fbclid=IwAR2mmq8vAPCxSpKH6NYIZ9m45gzXAgO6BGbSsjNGCmG_hYBkA4gwD3v4l4M

***
12. ESTEET
Mitä jos ei pysty suorittamaan estettä? Entä jos ei osaa uida? Jos ei vain jaksa?
Arctic Challengen idea on, että jokainen ylittää itsensä ja kisa on leikkimielinen. Jokaisen esteen voi kiertää, jos vaan oma luonne sen antaa periksi. Kyse ei ole muiden voittamisesta vaan Arctic Challengessä loistava tilaisuus kokeilla missä omat rajasi menevät!
***
13. RUOKAILU
Cafe Zero loihtii jälleen kisaajille herkulliset pöperöt. Radalla polttoainetta kuluu enemmän kuin Hummerilla, joten asiallinen tankkaus on todella tärkeää. Mikäli ostat ruokailun etukäteen, niin saat sen himpun verran halvemmalla eli nappaa jo nyt ruokailu ja kurvaa suoraan kisan jälkeen tankille! Ruokaili klo. 12–18.00 (mutta he odottavat kaikki kisaajat maaliin)
***
14. AIKATAULU
Perjantaina:
12–20.00 Kisatoimisto & Ilmoittautuminen (Levi Wellness Club, Levintie 1590)
19.00–19.55 Arctic Challenge WARM UP ULKONA (Kokoontuminen Levi Wellness Club, Levintie 1590)
Lauantaina:
8.00–9.00 Kisatoimisto auki kisakylässä
9.00–18.00 Kisakylä auki
9.30–11.30 Lähdöt
12.00–18.00 Arctic Challenge Buffet Cafe Zero (Cafe Zero odottaa kyllä kaikki kisaajat maaliin, mutta jos olet kuuden aikoihin vasta maalissa, niin suuntaathan suoraan syömään)
***
15. KISAVIDEO
Koska tänä vuonna emme voi järjestää virallisia bileitä, jossa voisimme näyttää virallisen kisavideon, joten tänä vuonna virallinen kisavideo jysähtää klo. 00.00 meidän Facebook, Instagram ja YouTube-tileille!
***
16. SUIHKUT
Toivomme, että kisaajat peseytyisivät kisan jälkeen omassa majoituksessa tai suuntaisivat suoraan kylpylään, mutta mikäli siihen ei ole mahdollisuutta niin Levi Wellness Clubilla (Levintie 1590) on ilmaiset suihkut kisaajille alakerrassa klo. 13–20.00.
***
17. ARCTIC CHALLENGE SHOP
Tänään saimme juuri uuden erän virallisia Arctic Challenge tuotteita! Myynnissä huppareita ja lippiksiä. Näiden lisäksi kisatoimistossa on tietysti EI IHAN PASKA SHOP eli Peipon kaikki Ei ihan paskat- tuotteet ovat myös myynnissä teille kisaajille. Kisaajille kaikki Ei ihan paskat tuotteet, OTA KOLME, MAKSA KAKSI!
Kaikkia tuotteita rajoitettu erä eli nopeat syövät hitaat!
***
18. VAKUUTUS
Jokaisella kisaajalla on oltava vakuutus, joka kattaa urheilun massatapahtumat, mikäli tulee loukkaantuminen.
***
19. WARM UP
Perjantaina 17.7.2018 klo. 19.00 Peippo vetää Levi Wellness Clubilla Arctic Challenge WARM UP treenit ulkona, jossa hiotaan kisakunto kohdilleen ja tietysti oikea asenne iskuun! Arctic Challenge WARM UP treenit on ilmaiset Arctic Challenge kisaajille rannekkeella (rannekkeen saat, kun olet ilmoittautunut kisatoimistoon)!
***
20. RANNEKKEELLA -15 % MANDARINE LEVISTÄ

Mandarine Levi tarjoaa kaikille kisaajille 16-18.7.2021-15 % alennuksen kaikista palveluista ranneketta näyttämällä. Varaa siis aika jo nyt vaikkapa ihanaan hemmotteluhoitoon tai hierontaan.

***
21. RANNEKKEELLA -25 % ALE ELAN SKI SHOPISTA
Elan Ski Shop Levi tarjoaa Arctic Challengen kisaajille -25 % alennuksen KAIKISTA tuotteista, jopa jo alennetuista tuotteista. Aivan posketon alennus, joka kannattaa käyttää hyödyksi. (alennus ei koske vuokrauksia)
***
22. KORONA-OHJEET
MITEN OTAMME KORONAN HUOMIOON?
1) Kisatoimistossa asioidessa jokaisella tulee olla maski.
2) Kisatoimistoon tulevat vain kisaajat asioimaan, ei kannustusjoukkoja mukaan. (kisassa ja lähtöalueella ei tarvitse olla maskia, koska olemme ulkona ja turvavälit on mahdollista pitää)
3) Pesethän kädet ensimmäisenä AINA sisälle saapuessasi.
4) Pidäthän turvaväliä niin kisatoimistossa kuin radallakin.
5) Olemme pienentäneet lähtöryhmiä niin, että turvavälit toteutuvat myös lähdössä.
6) ENNAKOI! Pyri ostamaan ruokailut ja kylpyläliput ennakkoon, jotta vältymme ruuhkilta. Kaikki ennakointi edesauttaa turvavälien pitämistä sisätiloissa.
7) Tänä vuonna emme järjestä Arctic Challenge iltabileitä ja toivommekin, että kisaajat kantavat vastuunsa myös Levin yössä.
Toivon, että jokainen kisaaja ymmärtää miten tärkeää on, että saamme järjestää Arctic Challengen. Toivon, että ymmärrätte sen, että olen yrittäjänä ottanut turpaan jo yli vuoden, joten luotan, että teistä jokainen kantaa oman henkilökohtaisen vastuun niin, että emme lue Arctic Challengestä Iltapäivälehdistä koronan takia. Me voimme tehdä oman osamme, mutta puolet vastuusta on teillä.
***
Lopuksi..
Teitä on odotettu. Arctic Challenge on ensimmäinen iso kesätapahtuma Levillä sitten koronan ja monet yrittäjät alueella ovat ottaneet ison kolauksen koronan takia, joten toivon, että jos teillä vain suinkin on mahdollisuus niin käyttäkää alueen palveluita. Käykää syömässä ravintolassa, käykää vaikka ratsastamassa, päivittäkää varusteita ja käykää jalkahoidossa, vaikka ette koskaan muuten kävisi.
Tämä tulee olemaan viimeinen Arctic Challenge, jonka minä järjestän, joten tehdään siitä yhdessä jotain ikimuistoista teille, mutta myös koko alueelle.
Olette siis enemmän kuin tervetulleita Leville ❤️
***
Psssst!
Muistakaa ottaa Arctic Challengen somet haltuun!
Lisätiedot ja kyselyt sähköpostitse -> info@leviwellnessclub.fi

Majoitustarjouksia

Majoitustarjouksia tulossa!