';

Arctic Challenge SIIRRETTY VUODELLE 2021 – Valmistaudu elämäsi haasteeseen!

Koe Arctic Challenge 17.7.2021 Levillä

Arctic Challenge on äärimmäisen kova estejuoksukilpailu Lapissa, Levillä. Kyseessä ei ole mikä tahansa tunturihölkkä vaan tapahtuma, jossa koetellaan niin henkisiä kuin sitten fyysisiä voimavaroja. Arctic Challengessä käyt omien voimiesi äärirajoilla ja ylität itsesi esteillä, joita et edes tiennyt olevan olemassa.

Arctic Challenge on uniikki kokemus, jota et pääse kokemaan missään muualla. Radalle ei lähdetä yksin vaan joukkueena ja kisanumerona toimii tietysti Lappilainen PÖLLI. Kyllä luit oikein. Koko kisan ajan mukanasi kulkee Pölli, johon on poltettu joukkueesi kisanumero. Radalla Pölliin muodostuu uskomaton viha-rakkaussuhde ja maalissa mielesi tekee pilkkoa pölli takkapuiksi, mutta samaan aikaan haluat nukkua tulevan yön pölli kainalossa.

Arctic Challengessä rata kulkee pitkin tunturimaastoa, jossa eteesi voi tulla mitä tahansa. Tässä kisassa suot on tehty ylitettäväksi ja tunturit valloitettaviksi. Hidasteina matkallasi saattaa olla hyytäviä lammikoita, haastavia kivikoita tai mutaisia mäkiä jotka tulet ylittämään yhdessä joukkuuesi kanssa. Rata voi olla 6 kilometriä pitkä tai sitten se voi olla 17 kilometriä pitkä, mutta tiedät kyllä koska olet maalissa ja se tieto sinulle riittää. Tulet kohtamaan useita esteitä, joissa joudut ylittäämään itsesi. Olet ottanut haasteen vastaan ja sinä selätät jokaisen haasteen aina siihen saakka, kunnes olet maalissa ja kaulaasi ripustetaan virallinen kisakuksa. #BeatTheChallenge

Arctic Challengessä ei ole ajanottoa ja ketään ei laiteta numerojärjestykseen, koska jokainen lähtee radalle voittamaan ainoastaan itsensä ja omat voimansa. Kaikkia autetaan radalla aina alusta loppuun saakka. Oli kyse sitten parista, joukkueestasi tai kenestä tahansa niin kaikki auttaa kaikkia. #NotMeButWe

Arctic Challengessä jokainen kisaaja varustautuu asianmukaisin varustein kohti rataa ja radalla ei ole esim. juomapisteitä vaan jokaisella kisaajalla tulee olla radalle lähtiessään oma juomavyö, juomareppu tai jokin muu vastaava, jolla kantaa omat juomat.

Arctic Challengessä jokainen kisaa omalla vastuulla ja jokaisella kisaajalla tulee olla voimassa vakuutus, joka kattaa urheilutapahtumat.


Liput 70€

Varaa paikkasi täältä


Kisatoimisto

Ilmoittautuminen ennen tapahtuman alkua tapahtuu kisatoimistossa.


Kisakylä

Arctic Challengen lähtö-ja maalialue sijaitsee Levin Eturinteellä. Kisakylässä yhteistyökumppanimme pitävät hubaa yllä koko päivän.

 


Löydä perille

Tapahtumapaikkana on Levi
Hissitie 8, Levi, Finland

Avaa Google Mapsissa


Lisätietoja

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Ota yhteyttä:
info@leviwellnessclub.fi


Järjestäjä

Levi Wellness Club tarjoaa energiset ryhmäliikuntatunnit, Personal Trainer palvelut sekä toiminnallisen harjoittelun kuntosalin. Järjestämme myös liikuntatapahtumia vuoden ympäri. Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

www.leviwellnessclub.fi