';

Tietoja tapahtumasta

Nyt Arctic Challengeen voi osallistu kaksin, kolmin tai vaikka kymmenin. NOT ME BUT WE!

Ilmottaudu

Arctic Challenge – Winter Edition

Hyytävän arktinen mittelö, Arctic Challenge Winter Edition

Kyseessä on talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta esterata- ja juoksutapahtumasta, joka on valloittanut Levin jo neljä kertaa kesällä ja kahdesti talvella. Jos luulit kesän Arctic Challenge kisassa kohdanneesi ja antaneesi jo kaiken, niin Arctic Challenge Winter Edition muokkaa käsityksesi uudelleen. Nyt ei kahlata suossa tai uida rapakossa vaan rämmitään lumessa arktisen ilman armoilla ja todella annetaan kaikkemme. Arctic Challenge Winter Edition päivittää Levin lomasi tälle vuosituhannelle – se on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa. Otatko arktisen haasteen vastaan?


Rata täynnä yllätyksiä

maisemissa, jossa metrinen lumikerros laittaa haastekertoimen kohdilleen. Juoksuosuus koluaa rinteitä ylös ja alas n.6 km verran. Reitin varrella koet lukuisia haasteita, jotka koettelevat sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja. Takaamme, että osallistujat tulevat jälleen kastumaan, rämpimään, taistelemaan ja ennenkaikkea voittamaan itsensä. Myös kuuluisa kisapölli on jälleen matkassa, muita yllätyksiä emme vielä paljasta.


Kisan perusperiaatteet

Kisan voimakkaita arvoja ovat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityöskentely sekä luonnon kunnioitus. Kyse on pari- tai joukkuekisasta, sekä ennen kaikkea itsensä ylittämisestä. Emme edellenkään laita osallistujia paremmuusjärjestykseen eli kisassa ei ole ajanottoa.


Kisaan osallistuminen


Virittäydy tunnelmaan