';

Arctic Challenge – Winter Edition

Hyytävän arktinen mittelö iskeytyy Leville 16.3.2019

Jäätävän hauska haaste

Talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta esterata ja juoksutapahtumasta on valloittanut Levin jo kahdesti, aiemmin kesällä. Nyt ei kahlata suossa tai uida rapakossa vaan rämmitään lumessa arktisen ilman armoilla ja todella annetaan kaikkemme.

Arctic Challenge Winter Edition päivittää Levin lomasi tälle vuosituhannelle – se on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa. Otatko arktisen haasteen vastaan?

Lue lisää

Kesän 2017 Levi Arctic Challenge -rata oli tällainen

Tapahtuman kartta

Aikataulu

12.00–21.00

Ilmoittautuminen kisatoimistossa

20.30-21.30

Kisaajien infotilaisuus
Tällä hetkellä Levillä on niin paljon lunta, joka luo haasteita kisaajille ja tapahtuman järjestäjälle, joten tänä vuonna pidämme kaikille kisaajille pakollisen infotilaisuuden reitistä 16.3. klo. 20.30-21.30 Summitissa eli eturinteen yläosassa olevassa rakennuksessa ( Tunturitie 205 ).

Meille turvallisuus on kaikista tärkeintä ja kyseessä ei ole kaupunkimaraton, jossa voi juosta minne sattuu laput silmillä vaan kisaajien on oltava hereillä radalla. Olemme tunturiolosuhteissa, jossa keli voi muuttua hyvin nopeasti sellaiseksi, että ei ole ollenkaan näkyvyyttä. Ne jotka tulevat Leville vasta lauantaina voi seurata tapahtumaa livelähetyksenä, mutta toivomme, että mahdollisimman moni tulee paikalle, jotta vältymme turhilta onnettomuuksilta ja tapaturmilta kisassa ja siihen me tarvitsemme teidän kaikkien panosta.

Infotilaisuudessa kertaamme vielä seuraavan päivän kulun, että mitä, missä, milloin ja miten. Pahoittelut, että tämän ilmoitus meni näin viime tinkaan, mutta nyt rataa merkatessa totesimme, että tämä info on pidettävä ja samalla saamme loistavasti nostattaa jo yhteishenkeä ennen itse lauantain koitosta.

8.00-10.00

Kisatoimisto

11.30-17.00

Jokaisen kisaajan tulee ilmoittautua kisatoimistoon, jotta pääsee radalle. Kisatoimistoon tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen ja mikäli haluat (tottakai haluat) ostaa Arctic Challenge tuotteita niin nappaa mukaan myös pörssi. Kisatoimistossa tulee jokaisen käydä henkilökohtaisesti eli yksi henkilö ei voi hakea koko joukkueen ilmoittautumiskuoria. Kisatoimistosta saat kisaajapassin, seurantasirun radalle, kisanumeron sekä allekirjoitat vastuuvapautus lomakkeen. Kisatoimistona toimii Levi Wellness Clubin CITY (Hiihtäjänkuja 10, LEVIN TORI)

9.00–18.00

Kisakylä

Kisakylä avoinna.

10.00–12.00

Lähdöt

Lähdöt 10 minuutin välein. Oman lähtöaikasi saat tietää ennen kisaa.

Kylpylä
Arctic Challengen kisaajat pääsevät Levin elämyskylpylään kisaaja passilla pe-su (17-18.3) 10€ sisään (norm. 22€)! Tämä myös hyvä vaihtoehto heti kisan jälkeen hypätä lämpimiin altaisiin ja saunoihin palautumaan. (Maksuttomat suihkut kisaajille löytyvät Levi Wellness Club Cityltä)

13.00–18.00

Ruokailu

Kisapäivänä Pub Hölmölä toimii virallisena Arctic Challengen muonittajana ja tietysti tunnelman nostattajana. Hölmölässä Arctic Challengen Bufee klo. 13-18.00 ja Arctic Challenge kisaajapassilla hinta 15€! Arctic Challenge bufeessa herkullista ja täyttävää murkinaa ja mieletöntä tunnelmaa! Kisaajille Hölmölässä mm. Olut/Siideri/Lonkero 4,5€ ! Riennähän siis heti radalta syömään, jotta palautuminen voi alkaa!

Arctic Challenge Afterpartyt

mittelöidään Hullu Poro Areenalla ja lavalle meitä viihdyttämään saapuu kukas muukaan kuin PETE PARKKONEN! Arctic Challengen iltabileissä nostetaan tuttuun tapaan JALLUMALJAT, jotka pääyhteistyökumppanimme HiQ Finland tarjoaa kisakuksaan! Kisaajat pääsevät ennen klo.23.00 sisään narikan hinnalla ja Areenalta on varattu oma VIP Baari yläkerrasta kisaajille! Arctic Challengen virallisen kisavideon julkistus Hullu Poro Areenalla klo. 23.00 joten tule ajoissa paikalle! Kisakuksalla juomatarjouksia Arctic Challenge Baarista!

Ethän unohda su 18.3. Arctic Challenge brunssia!

Cafe & Bar Kota tarjoaa Arctic Challengen kisaajille kisaajapassilla sunnuntaina Arctic Challenge Brunssin klo. 11-16.00! Arctic Challenge Brunssilla fiilistellään porukalla kisaa, heitellään yläfemmoja ja tuttuun tapaan saatta olla, että Peippo on piiloutunut myös Cafe & Bar Kotaan kertomaan halukkaille kisa-aikoja! Hinta Arctic Challenge kisaajille 12€ ja muille 22€! Ehdoton menovinkki kisaajille ennen kotimatkalle lähtöä!

Virittäydy tunnelmaan hyppäämällä mukaan viime vuoden kisaan!

Ajankohtaista

Tule mukaan vapaaehtoisporukkaan!

Haluatko kokea kiinnostavan tapahtuman kulissit, tutustua kansainväliseen kilpailutunnelmaan ja tutustua mahtaviin tyyppeihin? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Arctic Challenge Winter Editioniin!

Tarjoamme sapuskat, eli nälissään ei tarvitse töitä paiskia! Jokainen Arctic Challenge -vapaaehtoinen saa myös 3 kk:n salikortin Levi Wellness Clubille.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Ilmoittautuminen on sitova. Haku päättyy 1.3.2018.